Hope IL - Aktiviteter

Ski

Hope Idrettslag har lange tradisjoner for ski, noe som tydelig vises i vår logo. Lysløypenettet vårt er på 1km, og 2,5km. Disse blir kjørt opp så fort forholdene ligger til rette for det. Vi har en Prinorth T2 løypemaskin, og en Yamaha snøscooter i vår maskinpark. Hope IL har også en fin 5 km lang rundløype på Sandnes/Fie.

Barnetrim

Barnetrimmen er en ukentlig aktivitet som foregår hver torsdag. Skolebarn og barnehagebarn bytter på annenhver uke. For de små er det mye "Tarzan"-sisten, stiv heks, og fisken i det røde hav som dominerer, mens for de store er det mer ballspill, jogging, tennis og til og med turer til hoppanlegget Brattåsen i Arendal.

Innebandy

Info kommer...

Orientering

Dette er også en idrett som vi har lange tradisjoner for i Hope IL. Dette er en gruppe som på 10-12 utøvere som er med og konkkurerer og arrangerer orinteringsløp. Det arrangeres o-kurs og o-løp lokalt. Hvert år blir det arrangert "postplukk" hvor det blir satt ut 30 poster. Dette er et veldig populært tiltak blant fastboende og tilreisende.

Tennis

Rett bak Hope skole har Hope idrettslag to flotte tennisbaner på asfalt. Utenom juli kan medlemmer av idrettslaget fritt benytte seg av banene. Andre må vippse kr 100,- per gang. Vipps #25816 og støtt den lokale idretten. I juli må bane og tid bookes. Kr 50,- for medlemmer og kr 100,- for andre.

Klubbavtale

Hope Idrettslag har en klubbavtale med Sport 1 i Risør som har vært drevet i 35 år. Dette er en fullsortimentsbutikk (uten fiskeutstyr og våpen) med et bredt utvalg av bekledning. Innehaver tilbyr ulike kurser/klubbkvelder og Hope idrettslagsmedlemmer får gode rabatterte priser.